Olen aito kotkalainen 45-vuotias K-kauppias. Olen kolmen lapsen isä, ja perhe on yksi elämäni kulmakivistä. Perheen hyvinvointi on keskeinen osa myös omaa hyvinvointiani. 

Kotiseutuni Kotka ja koko Kymenlaakso ovat nekin minulle hyvin rakkaita. Kotiseutuni menestys ja kasvu ovat asioita, joiden eteen olen tehnyt ja teen vastakin paljon työtä! Kuten kaikki tiedämme, tehtävää on vielä riittämiin.

Isänmaa, itsenäinen ja vahva Suomi, on arvomaailmani ytimessä. Kuulun vapaaehtoiseen maakuntakomppaniaan. Sotilasarvoltani olen yliluutnantti.

Tähtään kaikessa tekemisessäni siihen, että Kotkan ja Etelä-Kymenlaakson yritystoiminta ja yritysten määrä kasvaisi. Yritykset tuovat työpaikkoja ja verotuloja, joilla maksetaan yhteiskunnalta saamamme palvelut.

Työpaikkojen lisäksi Kotka ja Kymenlaakso, kuten koko Suomi, tarvitsevat lisää koulutettua työvoimaa. Paikallisesti seudun ja täällä odottavan työn markkinointiin ja vetovoimaan onkin jo panostettu, mutta tarvitaan myös oikeita päätöksiä eduskunnalta maakuntien ja yritysten tukemiseksi.

Osaavan työvoiman saatavuutta on parannettava. Tässä koulutusjärjestelmän uudistukset ovat avainasemassa. Koulutusta on kohdennettava niille sektoreille, joilla on osaamistarvetta nyt ja tulevaisuudessa. Kannustinloukkuja on purettava, jotta työnteko on toimeentulon lähteenä kannattavin. Työperäistä maahanmuuttoa on lisättävä ja maahanmuuttajien työllistymistä vauhditettava.

Olen ehdottomasti kulttuurimiehiä, ja uskon vakaasti, että kulttuuri luo henkisen hyvinvoinnin lisäksi myös taloudellista hyvinvointia. On korkea aika, että kulttuurin taloudellinen merkitys ymmärrettäisiin koko Suomessa.  Esimerkiksi kaakkoiselle Suomelle Etelä-Savoa myöten elokuvatuotantojen tuoma hyöty on ollut todella suuri.

Työurani on ollut monipuolinen. Olen toiminut monissa luottamus- ja johtotehtävissä, muun muassa tehtaanjohtajana Kouvolan Lakritsitehtaalla.  Kotkan kaupunginvaltuustossa olen istunut kaksi kautta. Olen kulttuurilautakunnan, elinvoimalautakunnan sekä Kotkan kaupunginteatterin hallituksen jäsen.

Tällä hetkellä toimin Karhulassa kolmen K-Market-kaupan kauppiaana sekä vastaavana tuottajana Kaakon elokuvakomissiossa, jonka tehtävä on saada seudullemme sekä kotimaisia että kansainvälisiä elokuvan ja TV:n tekijöitä. Mediatuottajan urallani suurin saavutus toistaiseksi on oman ohjelmani saaminen kansainväliseksi formaatiksi.